Profil


Lidt om os 

 

Bilhuset MBM A/S har siden etableringen i 2007 fået skabt en velorganiseret forretning, hvad angår køb og salg af nyere brugte kvalitetsbiler. Kundens ønsker og behov kommer altid i første række, og vi har i den anledning opbygget et koncept, som retter fokus på at gøre disse til en realitet.

Vi har en brændende lidenskab for biler, som vi til den fulde præcision udnytter ved, at tilbyde brugte biler med kvaliteten og standen på det rette sted. Alle vores detailbiler kan leveres med en Applus Brugtbilsattest for, at sikre den største tryghed hos kunden!

Den daglige drift i Kalundborgafdelingen er repræsenteret af indehaver Martin B. Madsen,salgselev Sune Vallentin, bogholder Susanne Mohr og klargøringsmand Mark Hansen. Tilsammen skaber de en dynamisk, kompromisløs og værdifuld tilgang i beskæftigelsen af denne hårdføre branche.   

Martin kommer fra en tidligere stilling som salgschef, hvilket giver ham den fordelagtige erfaring og kompetence til at sikre kunderne en uforglemmelig oplevelse.

Som et resultat af den professionelle og ærlige tilgang, kunne Bilhuset MBM A/S i 2013 notere sig som ejer af en nybygget og udvidet afdeling i Slagelse. Den daglige drift varetages af sælger Frederik Chr. Larsen.

Med de rette faciliteter og sortiment/produkter er det med stor glæde, at kunne byde dig velkommen til en behagelig og professionel oplevelse hos vores respektive forretninger.

Mission  

Bilhuset MBM A/S har som første prioritet, at sikre kunden en professionel håndtering og personlig oplevelse medhenblik på, at skabe et fremtidigt samarbejde.   

DBFU/Brugt Bil Garanti Fonden

Vi er medlem af Dansk Bilforhandler Union (DBFU) og Brugt Bil Garanti Fonden, hvilket vil sige at Bilhuset MBM A/S lever op til de rette salgsbetingelser i henhold til etisk og moralsk forretningsskik.

Vi bidrager til Brugt Bil Garanti Fonden, hvilket vil sige at vi sikrer dig som forbruger imod skjult restgæld eller manipulerede kilometertællere.

http://www.dbfu.dk/


Udviklet af Bilinfo